Uw therapeut:

Peer Pijs ( 1962) is sinds 1993 gediplomeerd verpleegkundige, BIG geregistreerd. Altijd werkzaam geweest in algemene ziekenhuizen met als specialisatie de verpleging van Longpatienten. Er ontstond vanuit dit werk de behoefte om longpatienten te kunnen ondersteunen met het stoppen met roken. Zodoende kwam ik in aanraking met de NADA-therapie. Een ooracupunctuur vorm die een 5-tal vaste punten op elk oor aanprikt. En zeer rustgevend is waardoor de drang tot verslaving kan verminderen.

Na deze kennismaking met oor-acupunctuur volgden er vele scholing op het gebied van Auriculo-geneeskunst, een betere benaming voor oor-acupunctuur. Ik ben opgeleid in NADA, SiVAS Auriculo en SiVAS Pols, Seeber-ooracupunctuur, Bahr-Ooracupunctuur. Orthomoleculaire voedingsadviezen en supplementadvisering, Kleurenpunctuur etc.etc..

Omdat ik nooit uitgeleerd raak en gefascineerd blijf door de mogelijkheden van de Auriculo Geneeskunst zullen er in de toekomst nog andere therapievormen gebruikt worden in mijn praktijk. Laat U zich gerust geheel vrijblijvend informeren. Neem contact op, ik sta U graag te woord!.